Romans w zasięgu ręki

Często zadawane nam pytania

Czy korzystanie z serwisu jest darmowe?

Tak. Wszystkie funkcje serwisu są bezpłatne.

W jaki sposób można skontaktować się z obsługą serwisu?

Każdy z użytkowników serwisu może skontaktować się z nami poprzez formularz kontaktowy lub poprzez maila na adres: info@cyberromans.pl.

Czy istnieje możliwość usunięcia swojego konta?

Tak, konto można usunąć poprzez wybranie opcji 'Usuń konto' w ustawieniach (lewy panel). Tak usunięte konto można jeszcze odzyskać w terminie do 30 dni od jego usunięcia. Po upływie 30 dni - wszystkie dane zostaną bezpowrotnie usunięte.

Czym różni się wersja mobilna od desktopowej serwisu?

W wersji mobilnej niedostępne jest jedynie forum dyskusyjne.

Moje konto zostało zablokowane po kilkukrotnej próbie zalogowania się. Dlaczego?

Po pięciokrotnej, nieudanej próbie logowania, konto jest automatycznie blokowane na 24 godziny. Jest to zabezpieczenie przed włamaniem na konto metodą brute-force. Jeśli nie masz ochoty czekać na odblokowanie prosimy o kontakt przez formularz pomocy.

Jak zgłaszać nadużycia regulaminu przez innych użytkowników?

W profilu każdego użytkownika znajduje się link (zgłoś nadużycie). Po wypełnieniu i wysłaniu formularza, Moderator - jak najszybciej - rozpatrzy takie zgłoszenie. Na czacie istnieje możliwość zgłaszania nadużycia poprzez kliknięcie w przycisk zgłoś znajdujący się przy każdej wiadomości.

Na czym polega blokowanie użytkowników?

Zablokowany użytkownik (przycisk blokowania znajduje się na stronie każdego profilu) nie może nawiązać kontaktu z osobą blokującą (wiadomości), a także ich dotychczasowe "obserwowanie" zostaje obustronnie zerwane.
Poza tym w dalszym ciągu zablokowany użytkownik może przeglądać profil osoby blokującej.

Jak długo przechowywane są wiadomości w mojej skrzynce?

Skrzynka pocztowa opróżniana jest z wiadomości starszych niż jeden rok.

Czy dodawame zdjęcia są widoczne dla innych?

Wszystkie dodawane zdjęcia domyślnie oznaczane są jako prywatne. Każde zdjęcie możesz też później oznaczyć jako publiczne. Zdjęcia publiczne będą dostępne na Twoim profilu dla wszystkich zalogowanych użytkowników. Zdjęcia prywatne widzisz tylko Ty lub osoby, którym je wyślesz!
Masz do nas pytanie?

Cyberromans.pl wykorzystuje pliki cookies

Używamy cookies w celu gromadzenia danych statystycznych, emisji reklam oraz prawidłowego funkcjonowania niektórych elementów serwisu. Pliki te mogą być także umieszczane na Państwa urządzeniach przez współpracujące z nami firmy zewnętrzne. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji w regulaminie serwisu.